Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mozgás

 Fontos, hogy házikedvencünk elegendőt mozogjon. Ezért ketrecében vagy terráriumában a lehető legnagyobb teret hagyjuk állatunknak. Valamint 1 héten legalább 3-szor tegyük ki a szobába futkározni. Valamint ha malacunk elérte a végleges méretét (a végleges méret elérése kb. 1-1,5 éves kor körül történik) akkor a kisállatboltokban kapható legkisebb hámot szerezhetünk be neki amivel elvihetjük kedvencünket sétálni. A malackák nem nagyon szeretnek sétálni ezért a legtöbb malac próbál megszabadulni a hámtól. Ennek jele: a malackán a hám. A malac körbe-körbe rohangál. Ilyen kor jobb ha levesszük róla a hámot. 

A mozgás minden malacka életeleme!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nana

Zsófi,2016.01.09 16:20

Helyesírási hiba! És a malacok utálják a hámot! Ne vegyetek neki mert ő szeret szabad lenni! Minket sem vezetnek porázon!

Nem!

Mancs,2011.03.03 21:38

Hámot egyáltalán nem javasolt a malacokra adni!! Nem kutya, hogy sétálni vigyük! Ha már rajta van akkor a legtöbb malac próbál megszabadulni tőle! Ha a malac nem akar szabadulni belőle az nem annak a jele , hogy tetszik neki. Sokkal boldogabb, ha el van engedve a szobába és társ(ai)val együtt szabadon futkározhat!

Válasz

A szerkesztő,2011.03.04 15:04

Köszönöm a hozzászólásaidat Mancs! Sajnos még nem volt időm kibővíteni a tartalmakat. Tapasztalataim szerint teljesen igazad van. Ígérem szakítok időt a kibővítésére. Üdv:
A szerkesztő