Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Észrevétel, megfigyelés,tanács,vélemény,kérdés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lovas.panna.agnes@gmail.com

Pancsa,2016.08.26 10:43

A rozettás tengerimalac szőrének kell valami különleges bánás mód????????

Re: lovas.panna.agnes@gmail.com

Hypehawk,2016.12.25 17:05

Hali, csak fesulni kell es ne lefesuld, hanem csak siman ki, a malacod beallitja ugy ahogy tetszik neki :3

jlcw

Caca,2016.03.22 14:19

Sziasztok!
A kis tengerimalacom rühes, eléggé elfajultak a dolgok már sajnos mire hozzánk került. Voltunk állatorvosnál is természetesen, ott állapították meg a betegségét, aminek a kezelése igen csak sajátosnak tűnik számomra: egy pár csepp Rodemectin cseppet kapott a nyakára, ami szerintem ebben az esetben édes kevés,főleg hogy olvastam az interneten tanácsokat, hogy a vizébe is raknak (az orvos nekem azt mondta, hogy ő még ilyenről nem is hallott), és ezzel a pár cseppel 2-3 héten keresztül (HETI 1 alkalommal) gyógyulásban reménykedik.

Úgy tudom ezt a cseppet lehet kapni állatpatikákban is, erről szeretnék elsősorban érdeklődni, használatáról, áráról stb., vagy esetleg ismertek bármilyen más gyógymódot (gyógyszert, házi praktikát, kezelést itthonra, külső belsőt, bár szerintem a belső lenne az elsődleges) tudnának ajánlani nekünk, nagyon hálásak lennénk.

Üdv:CACA:)

Re: jlcw

Szerkesztő,2016.05.20 16:05

Szia Caca!

Szerencsére nem volt semmi ilyesmi problémám a malacaimmal, sajnos nem tudok ajánlani semmilyen cseppet.

Üdv: Szerkesztő

Véleményem

Mancs,2011.03.03 21:49

Szia,
Már az adott menüpont alá odaírtam a véleményemet, de itt egybe összefoglalom a mondanivalóm lényegét. Az oldal nagyon szép, ám némi kiegészítésre még rászorul! Ha a saláta nem bio akkor szerintem ne add többé a malackáidnak. Attól még, hogy nem tett kárt (látszólag) Nóziban (és Sipiben) az nem azt jelenti, hogy nem ártalmas, mivel minden malac más és valamelyik úgy éli le az életét, hogy salátát eszik valamelyik malacka meg már 2 hét után elpusztult tőle. Jobb ha nem kísérletezünk. Azt még hozzátenném, kiegészítésként, hogy ha a malacka 3 színű (fekete, vörös/barna/arany, fehér) azt trikolornak nevezzük hivatalosan.
Remélem nem ezek után nem az ellenszenvet látod majd bennem!
Üdv Mancs

Re: Véleményem

Sípi és Csöpp 2.gazdája,2012.02.25 08:09

Köszi hogy kliegészítetted.Aranyos vagy.Azért mi sem tudhatunk mindent a tengerimalacokról.És salátát azért nem érdemes boltit adni a malacoknak mert azokon lehet sok vagy kevés vegyszer és az nem egészséges a kisállatoknak.

Re: Re: Véleményem

A szerkesztő,2012.03.15 10:10

Köszönöm, hogy megosztjátok a tapasztalataitokat, mert így tudnak jobban épülni mások is! :-)

Re: Véleményem

Szofia9899,2014.01.19 19:59

Szia,
elolvastam mindent amit írtál de nekem még mindig hiányzik az az "adat,,
hogy hogyan? kell kitakarítani őket??

Ha elolvastad kérlek hogy válaszold meg!!

Üdv:Szofia9899

Re: Re: Véleményem

Szerkesztő,2015.05.22 15:57

Először egy zacskóba szedd ki a piszkos almot, aztán töröld át a ketrec alját tiszta, nedves ronggyal. Várd meg míg megszáradt, majd szórj természetes, fából készült granulátumot ketrec aljára, nem kell túl sűrűn, de ne legyen túl hézagos sem. Ezután kb. 1 cm vastagon szórd be faforgáccsal és kész is ;)