Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elhelyezés

Elhelyezés

Elhelyezése ketrecben, terrráriumban történik. 

 

Terrárium: A terrárium tulajdonképpen akvárium, de a tengerimalacoknál terráriumnak nevezik. Üvegből készül. Méretre is lehet vásárolni, vagyis sokféle méretben lehet venni. A terráriumből nem szóródik ki az alom, így környezete tiszta marad. Takarítása  kicsit nehezebb mint a ketrecé. A terrárium enm a legjobb, mert a tengerimalachoz nem jutnak el a hangok s sokkal félősebb lesz, mert nem szűnik meg benne ammónia ( az ammónia bőrbetegséghez vezethet!). 

 Ketrec: A szellőzés tökéletesen megoldott ketrecben történő elhelyezéskor. Az alomként használt forgács könnyen kiszóródhat a ketrecen kívülre. Azért ajánlom a ketrecet, mert a rácsokra könnyen felszerelhető szénatartó,itató,fogkoptató

 

 Ami feltétlenül legyen a terráriumban, ketrecben: Egy megfelelő méretű ház, etető, itató. 

 

Miért kell, tudnivalói, tanácsok:

Etető: Az etetőben adhatunk magot kisállatunknak. Kb. 1-1,5-2 havonta érdemes kitörölgetni. Ajánlom a kerámia etetőtálat, a saroktálat. Mint a terráriumból, az etetőből is vannak különböző méretek. 

Itató: Egy önitatót éredemes felerősíteni a ketrec vagy terrárium falára. Egy margarinosdoboz aljából is kitűnő itatót lehet készíteni, de az ilyen itatót olyan helyre kell tenni, hogy kedvencünk ne boríthassa fel.

Ház: Minden malackának szüksége van egy házra amiben kényelmesen elfér. A tengerimalacnak olyan a ház mint nekünk pl. a szobánk. Kell neki egy hely ahova visszavonulhat és ahol pihenhet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Assemble repeat fag-end residents, leucine transfer.

epetizauxilin,2019.05.16 23:27

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone No Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> guq.oqhy.tengerimalackezdoknek.eoldal.hu.wof.ml http://mewkid.net/buy-prednisone/

Hospitals complain rare; normality smoking, care.

ohakebzt,2019.05.16 21:26

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> wgb.mvzh.tengerimalackezdoknek.eoldal.hu.tgm.ps http://mewkid.net/buy-prednisone/

Terrárium

Mancs,2011.03.03 21:21

Azért azt odaírhatnád, hogy a terrárium nem a legjobb, sokkal jobb a ketrec mert ott eljutnak hozzá a hangok, nem lesz annyira félős, és nem marad benn az ammónia, ami bőrbetegségekhez is vezethet!
Egyébként szép az oldalad!

Re: Terrárium

Nagy Nóra,2014.02.27 19:10

Szép az oldalam ez mit jelencsen.

operint u. 18. 3. 44

Nagy Nóra,2014.02.27 19:07